PEUTERSPEELZAAL

Spelen met plezier, groeien in alle vrijheid.

De peuterspeelzaal, ligt in een gezellige, kinderrijke buurt, dichtbij veel vermaak.

Lekker vaak naar buiten. Een wandeling maken door de stad, een bezoekje aan de speeltuin óf een uitje naar het wandelbos. Alles ligt op steenworp afstand.

Op besloten plein vermaken de peuters zich opperbest. Hier kunnen kinderen naar hartenlust fietsen, klauteren, glijden en graven in de zandbak. Bij minder mooi weer kunnen de peuters het speellokaal in voor een beetje beweging of voor dolle pret. Gezellig knutselen doen de peuters ook. Er wordt gewerkt met wisselende thema’s bijvoorbeeld. Bijvoorbeeld: mensen, kunst, kleding of wonen...

Regelmatig ontmoeten de kinderen de kleuters: samen buiten spelen, gezamenlijke activiteiten en samen feest vieren. Zo kunnen de peuters al wennen aan de school en kennismaken met de kinderen en stamgroepleiders van de onderbouw. Kinderen worden wijzer terwijl ze spelen. En vooral op de momenten dat ze zelf kiezen wat ze willen doen, want dan ervaren ze de meeste vrijheid. En dat is precies waar we het elke dag voor doen! Ontdek de wereld en groei!

Klik hier voor contact