KINDERDAGVERBLIJF

Het echte leven in het klein.

Kinderen gaan graag op ontdekking. Dat kunnen ze volop in de huiselijke opvang van Doomijn op locatie de Pelikaan. Binnen is het warm en gezellig, buiten is het heerlijk groen en boeiend in de natuurlijke tuinen. Hier is dus alle ruimte voor nieuwsgierigheid en ruimte om te ontdekken. Nieuwsgierigheid zit in ieder kind en dat is prachtig. Op deze manier leren kinderen uit zichzelf wat de wereld te bieden heeft en hoe deze in elkaar steekt. Die ontdekkingsdrang stimuleren wij elke dag. Hoe mooi is het om te groeien vanuit je eigen talenten en interesses.

Om die ontdekkingstocht zo spannend, leuk en leerzaam mogelijk te maken ondernemen kinderen van alles. Ze lezen, zingen en dansen. Verkleden of koekjes bakken, vinden kinderen ook fijn. En met thema’s worden ze steeds wijzer, over de natuur en seizoenen en over feestdagen en andere culturen.

Klik hier voor contact