BSO

Alle ruimte voor talent én voor plezier.

Binnen Het Avontuur is een BSO-locatie van Doomijn. Het is er goed toeven: kleinschalig, huiselijk en gezellig. Precies wat kinderen nodig hebben als ze uit school komen. Er is alle aandacht voor talenten en interesses. Sterker nog, binnen de BSO worden kinderen gestimuleerd om nieuwsgierig, creatief en vooral zichzelf te zijn. Actief bewegen in het speellokaal, koken in de keuken, fietsen of skaten op het plein, verstoppertje spelen in onze natuurlijke tuin of rustig knutselen en lezen. Het kan allemaal! De kinderen maken hun eigen dag. Daar denken en beslissen ze continu over mee. Da’s wel zo leuk en gezellig, en bovenal bijzonder leerzaam. Mooi meegenomen, niet waar?

Kom snel eens kennismaken!

Klik hier voor contact